120615

Grymt dryg dag idag! Typ inte gjort nånting, men ikväll blir det kanske bio, får se hur det blir med det. Men nåt måste hända, kanske träffar några ikväll eller så. Nu ska jag återgå till att lyssna på musik och fixa lite med mobilen, hörs senare!


Underbara sommarlov

Hej! Förlåt för den RIKTIGT urkassa updaten, orkar aldrig blogga, tycker bara det är drygt. Och har skitit i bloggen och bara njutit av sommarlovet faktiskt, men nu kör jag och om jag inte vill blogga längre så lägger jag bara ner, istället för att ha massa pauser. Men iallafall har jag haft en grymt bra vecka, vart med Sofie&Alice varje dag, träffat Hugo&jesper massa oså. Och igår fick jag en iPhone 4s, såhäääär glad! Vart utan iPhone i 3 månader eftersom den gick sönder, men nu så! Bloggar faktiskt ifrån den just nu. Sitter iallafall just nu och lyssnar på musik, kollar bloggar och så. Hörs senare eller imon!


kapten röd

Tjenare! Ligger i mitt rum just nu, bara chillar. Äter äpple,dricker bubbelvatten&kollar vänner, perfekt avslutning på en dag! Tänkte berätta lite om gårdagen eftersom jag inte skrev nåt då, så jo. På morgonen låg jag&Nellie och kolla massa vänneravsnitt, sen gick hon hem ett tag så jag bara fortsätte kolla osv. Sen kom hon och Linnéa hit, gjorde inget särskilt direkt, men sen vid halv10 ungefär åkte vi in till  Kinna för att kolla Kapten Röd live, lyssnar inte på hans musik längre men det va kul att åka dit, träffa folk och stå och sjunga liksom. Men självklart började det ösregna och mitt hår lockade sig, men hade lika trevligt ändå! Så ja, idag har jag varit med Linnéa en stund, annars typ bara städat mitt rum, kollat vänner, ah en riktig slapp söndag  helt enkelt. Imon blir det stan för att kolla på konfirmationspresent till min syster, men vi hörs då!

Sommarlov,

Igår hade vi skolavslutning, har fortfarande inte riktigt fattat att vi har sommarlov. Känns grymt konstigt faktiskt. Men tyvärr hann jag inte ta några bilder med min klänning osv. Men kan väl dra på mig den sen och lägga upp en bild! Sen efter skolavslutningen åkte jag och Sandra direkt in till Almåsgymnasiet och såg min fina låtsassyster springa ur skolan, grattis till studenten! Men dum som jag är så tog jag med mig kameran men lät minneskortet sitta kvar i datorn. Sen åkte jag till Linnéa där jag och mina fina firade sommarlovet, hade jättemysigt osv. Sen gick Linnea&Elin för att träffa några, jag,Nellie&Rebecka gick hem till mig, Becka åkte hem och Jesper&Hugo kom hit, vi kolla film, lyssna musik oså. Dom gick hem vid ungefär 00:30. Nu ligger vi i sängen med varsin mini häagen-dazs i handen och så, ska kolla vänner hela dagen. Gött ibland faktiskt.

bästa veckan,

Hejsan! Förlåt för den grymt dåliga uppdateringen, men har faktiskt bara njutit av den sista veckan i skolan! Måndag&tisdag hade vi vanliga skoldagar, kollade mest på film,städade och så. Igårkväll va jag med Linnea&Sofie, och idag har jag varit i stan, fixat bh,mascara,örhängen till skolavslutningen, sen har jag varit med Linnea&Sofie igen. Imorgon är det klassens dag och vi ska in till alideberg/djurparken,haha. Och fredag morgon är det skolavlsutning! Sen senare på eftermiddan åker jag hem till Linnéa, jag&ett gäng goa brudar ska fira att det är sommarlov med pizza,alkoholfritt vin,och massa mys! Kan inte fatta att jag är ledig i tio veckor, sen ny termin och då börjar jag 7an! Får se om jag bloggar mer ikväll, annars blir det imorgon!

Hanna<3

Hellooooo! Klockan har precis slagt 00:00 och i skrivande stund sitter jag i min säng, chattar med Emilia och är helt speedad. Sjukt glad att Hanna vann bigbrother också, så värdig vinnare och behövde verkligen pengarna! Kärlek till henne! Sen började jag nästan lipa när det va slut, bigbrother börjar om typ 9 månader igen, helt sjukt, är helt beroende av det och nu är det slut liksom.. Jaja, haha! Nu ska jag försöka tagga ner och sätta på ett vänneravsnitt, börjar med den första säsongen för 3e gången, bara varva igenom alla tio en gång till. Så godnatt-

gult hår.

Hejsan! Har precis kommit hem från Josse som har färgat mitt hår, dock tog den inte så bra på vissa ställen så ska färga det igen på typ tisdag, färga det 3 gånger på två veckor kanske inte är så bra? Blond sliter ju så jäkla mycket på håret! Iallafall så blev det lite gult, hemskt. Men ja,inte värre än att gå ut med den utväxten jag hade på bilden! Skitsamma, igårkväll sov jag över med Linnea,Alice&Sofie, idag ska vi väl mest chilla och senare träffa Hugo&Anton lite senare, så skriver antagligen mer ikväll!

RSS 2.0