<3

Jag är inte fjortis, jag sminkar mig för att jag vill det.
Jag är inte emo,jag mår inte alltid jätte bra.
Jag är inte pluggis,jag bryr mig bara om framtiden.
Jag har inte damp,jag är bara trött på ditt tjat.
Jag härmas inte,jag köper de jag tycker om.
Jag är inte en fegis,jag gör bara inte det som känns fel.

tävlar om extensions från hårbutik.se!

Tävlar om extensions från hårbutik.se i sammarbete med epicfaiil.se !
Riktigt bra tävling, löshår är ju jäkligt dyrt så skulle verkligen inte sitta fel att vinna det här!
Tycker ni också ska va med! Klicka på bilden eller HÄR för att komma direkt till tävlingen!
Sen tycker jag också ni borde kolla in hennes awesoma blogg, skitbra!

dress!

KLÄNNING: NELLY.COM, 399 SEK
Tror att jag hittat min klänning till skoavslutningen! Enkel, men ändå riktigt fin&en klassisk skolavslutningsklänning! Billig dessutom. Dock är den svår att få tag på, tar slut så jäkla snabbt varje dag den kommit in igen! Menmen, den ska bli min!

you and me, that's how it supposed to be

skolavslutning 2011, älskar er brudar! Hehe, jag är den fula i rosa volangklänning..
Hej! Blev trots jag sa det - ingen update igår! Internetet strular som vanligt här nere, men nu har jag fått igång det! Inte hänt särskilt mycket, har ätit pizza, kollat massa gamla bb-avsnitt,vänneravsnitt,lyssnat på en massa musik och försökt montera ihop en grill, haha gick skitdåligt! Så himla typiskt, när det för en gång skull va fint väder i Borås/Vfors, så är vi nere i Varberg där det har vart jättekallt, vanliga turen..  Men hoppas på fint väder imorgon, ska kanske dra till TreToppar om det är öppet, sen får vi väl se vad som händer! Menmen, nu ska jag dricka loka och kolla på vänner, bäst standard!

ingen blogglust

Jag vet att jag inte uppdaterat er på ett bra tag! Har verkligen ingen alls lust att blogga, är verkligen inte som förut- skrev MINST 8 inlägg om dagen och la upp massa nytt hela tiden, nu orkar jag inte blogga och har aldrig lust. Inte varit bra update över huvudtaget sen jag ens startade bloggen. Men det kommer tillbaka! Snart hoppas vi på? Men kommer uppdatera, bara inte så ofta, men jag lovar - snart så!

Men ja, fredag idag ju! Så skönt, stannade ju hemma från skolan tisdag,onsdag&torsdag, gick idag men känner mig fortfarande jättedålig, så ska bli skönt att få sova riktigt länge! Så gött att vi är lediga måndag&tisdag också, så imon ska vi ner till Varberg eftersom det verkar bli bra väder, inte varit det på flera veckor typ.. Just nu sitter jag,Åsa,Kalle,Sandra,Linus&Jennie, kollar på lite videos sen dom va små och äter lite popcorn, mysigt hehe! Ska snart gå och lägga mig iallafall, kolla några vänneravsnitt, sen en film och sen bara slockna, hörs imon!

~tråkigt.

Saker ni kanske inte visste om mej!
•jag är åksjuk som fan, räcker att typ sätta mig i bilen så mår jag illa
•jag får panik och känner mig skitäcklig om det har gått mer än ett dygn sen jag duschade och tvättade håret.
•alltså tvättar jag det varje dag hehe!
•jag tycker loka är 1020229381029381 gånger godare än läsk!
•snygga killar med magrutor, looooove
•jag sitter framför datorn mer än 6 timmar om dagen.
•min favoritbloggare är Ida!
•jag har otroligt lockigt hår naturligt.
•andra tycker jag är lång, men själv känner jag mig jättekort!
•jag älskar serien vänner!
•jag har oftast helsvarta outfits.
•jag har problem med mina knän och min rygg.
•jag vill flytta till New York, hatar sverige! eller iallafall Borås,hehe
•landet jag besökt flest gånger är Turkiet!



Har ingen aning varför jag gjorde det här haha...

home

Stannade hemma från skolan idag- ont i huvet, ont i halsen, lite feber och så ont i ryggen, kan inte ens gå.. Så det blir film och gamla bigbrotheravsnitt från förra året hela dagen, förra säsongnen va ju sjukt mycket bättre så laddar ner hela nu! Men, ska försöka fixa några inlägg, trots att jag verkligen inte haft nån lust att blogga på sistonde.

project x !

ingen bättre bild
Hej! Dagen har mest gått ut på att chilla,packa,och såntdär drygt! Men blev så jävla sugen på att gå på bio, så drog in till stan med Nellie och kollade på PROJECT X -HEMMAFESTEN- så himla mysigt att sitta där med loka,snacks&choklad, men en grym vän och en sjukt bra film! Rekomendrar den faktiskt, sjukt rolig, bra och bäst av allt va det bara bra musik med, bara dunkdunk ;) till och med den bästa av alla va med! http://www.youtube.com/watch?v=b0UeLSMa_gs
Så ja, det va ju mysigt. Nu ska jag softa lite med vatten, musik och fb ett tag tills bigbrother börjar.

SMOKE WEED EVERYDAY, DADARADARADARAAAA

mongot annie får stå för bilden!♥ -sjukbildbrist-
Haaaallooo! Uppdateringen har varit lite off, jag vet. Har inte orkat, inte velat. Men igår hade jag iallafall en jättetrevlig kväll på gården med bästa vännerna, och idag har jag varit i göteborg! Köpte lite grejer som antagligen kommer hit med tiden, orkar inte fota osv nu. Ikväll blir det chill med datorn och film tror jag, så det blir på med onepiecen, håret i en toffs och mjukistofflor på, chill på hög nivå!

it's so sad but true

glöm,glöm,glöm.


HAHAHAHAHAHAHA

Naw, stackars korvbrödet!

bebis <3

Ja, såhär ser min iPhone ut.. Älskling♥ AAAAHH SKULLE GÖRA VADSOMHELST FÖR ATT FÅ TILLBAKA DEN. - fin, eller hur!?

fattigt

Heeej! Sorry för dålig update, är inte helt säket på om jag ska ha kvar bloggen! iallafall, efter skolan idag drog jag hem till min Beckis, vi chillade lite oså, sen åkte vi till gården och där träffa vi massa trevligt folk, sen blev det bad! Och vet ni vad? När jag skulle klä på mej va det några idioter som hade tagit mina kläder, trodde det va någon som hade skojat men nejdå - så jävla lågt att sno nåns kläder?! KÖP EGNA. Arg, sorry.



i've never loved someone this much

Heeei! Har ätit, vart ute och gått, nu ska jag duscha och sen blir det bigbrother! Sjukt dålig upate idag, men ja. Kort om gården då, va drygt som fan där så vi gick till bowlinghallen och sen tog vi svanebussen och bussluffa runt svaneholm, nolife... Haha men det är asroligt att åka buss, ehehehhehe tappa ner min telefon med och den va skitnära på att ramla ut genom bussdörren för det stängde sig PRECIS innan telefonen stannade, haha alla i hela bussen skrattade åt mej, pinsamt!

hata boråsväder

Heeeeello! Sitter hemma i soffan nu, ska snart fixa mig lite snabbt för att dra till gården med Jasmine. Har vart värsta random väder idag, det har snöat,regnat,blåst,haglat och nu är det sol och varmt! Haha hatar boråsväder, eller sverigeväder typ..

energi

HAHAHA KOLLA MN NÄÄÄSA&MINA LÄPPAR,
Heeeei! Sitter i sängen med datorn, chattar med världens underbaraste, lyssnar skrillex och sådär, chill! Har precis ätit, mormor kom hit med två nya concealers till mej också, behövdes verkligen! Nu ska jag fixa en header till min veeen Cristy, sen blir det bara softa, och sedan duscha innan BB!

SNABBT

Hej! Efter skolan tog jag Linnea&Nellie bussen hem, sen va vi hos Linnea en stund, kollade OC och såntdär mysigt! Sen gick jag hem, har kollat klart på en film, provat min nys bikini (inlägget under) och nu ska jag ut och gå med Sandra och mamma, sen blir det träna lite på träningscykeln, sen mat,duscha oså.. Men skriver senare, xoxo

bikini

USA TWISTED BIKINI: STYLEBYTYRA.COM, 399 SEK
Säg hej till min nya snygging! Fick hem den idag och är så himla nöjd med den! Så jäkla snygg!

i want you to want me

I'm baaack! Min fina vän Emilia kom hit ett tag, vi pratade lite, kolla en stund på film och så. Blev så himla glad och fick värsta cprycket, hoppade i soffan,sjöng,ropa och ja, hon fick mej på bra humör helt enkelt, finis. Sen åkte vi till mormor, sen gick jag och mamma ut med tyson. Nu är jag hemma och ligger i soffan med en filt och datorn på magen, chattar lite med Cristy och så, ska snart duscha.
Men, tänkte bara sammantfatta mitt lov lite nu eftersom det är skola imorgon. Men har haft en jättebra vecka full av 221937139123128371 skratt, fina vänner, innebandy, och ah.
Måndag: Åkte hem från Varberg, sen tjejkväll hemma hos Cristy med brudarna, underbar kväll!
Tisdag: softade med Emilia och Jennie, åkte till pappa och bara chilla.
Onsdag: va hos Becka, sne åkte vi till julia vid 2 tiden, sen kom dom andra brudarna och vi hade sjukt kul!
Torsdag: Va hos Julia ett tag på dagen, träffade Emilia och softade.
Fredag: åkte till varberg, kollade Borås IBF (?) och RSK p95!
Lördag: va i olika hallar i hela 12 timmar, kollade massaaa innebandy
Och ah, idag vet ni väl vad jag har gjort.

bästa

http://www.youtube.com/watch?v=q9YjxKgrZ5w

ensamI

Kommit hem från varberg nu, mår allmänt dåligt idag och orkar inte blogga, känner mej så jävla ensam, ensam & äcklig, men ska inte låta det gå ut över er, så därför bloggar jag inte nu förrän ikväll, om inte imorgon. Och nu kommer massa av er bli sådär ''ååh men herregud vissa har det värre'' JO TACK, jag VET att vissa har det värre än mej, jag VET att vissa mår mycket dåligare än mej, men bara för det har jag inte rätt att vara ledsen!? Bara för att vissa har det värre måste jag jämt va glad och må bra? Nej, man har rätt och må dåligt även fast vissa har det värre, peace-
Så himla sant, hänt mig mycket nu det senaste...

TRÖTTT

GAMMAL
Hej! Kom hem för ca 25 minuter sen. Har varit sjukt körigt idag och jag är så himla trött i benen nu, det enda jag har gjort idag är typ att gå och stå upp? Har typ sammanlagt gått 10 mil.. Men det har vart trevligt, träffat kompisar, snackat med massa trevliga, träffat Josefine som jag inte har snackat med på länge, kollat innebandy, kollat massa snygga killar och druckit loka! Dock förlorade RSK a-slutspelen nu, men dom va jättegrymma ändå ;) Haha bryr ni er..? Nu ska jag bara chilla som fan, mina ben är så döda + att jag har växtvärk, fmlmoment!

snabbt

Skriver ett snabbbt inlägg nu, om typ en kvart ska vi åka och är inte ens färdig än. Men på dagen idag kommer uppdateringen inte va så bra, men vi hörs ikväll!

mkshallalahahalalh så drygt att inte kunna sova! Ska upp om fem timmar och kommer verkligen inte somna än.. HAHAH DÖÖÖ, men hoppas ni sover gött, det gör inte jaaag.... HAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAA NATTHUMOR, så kass.. - foreveralone

TRUEEE


FINALY

LALALA, har fixat headern nuuuu! Fick ta min gamla dock, hade ju såklart råkat radera den jag igentligen skulle ha (eftersom det inte gick ändå, så va ja väl så dum och gjore det) har ju frågat ett antal personer som lovat att fixa men nejdå nu vill dom inte ens svara om jag frågar? Men shit the same, tycker det är sjukt kostigt att just den bilden inte funka? Och ja, det ser jättekonstigt ut när en ''står upp'' över ''linjen'' men det får va så tills jag fixat en ny, för bättre än inget iallafall!

outfit

NIIIICE
slängde ihop ett kollage på mylovebasket, lite dåligt kanske men orkade inte fixa det oså.
Men iallafall sjukt snygg outfit! Svarta byxor (favoriten), en skitsnygg blus, en skinnjacka, snygg väska, ett dussin armband och massa ringar. Tycker det är så jävla snyggt med en massa armband, både berlockarmband och ''enkla'' (?), och sen en massa ringar, typ 2 på ett finger, 4 på ett annat osv.. Så jäkla snyggt! Använder dock själv inte ringar så mycket, men det är jättesnyggt och ska verkligen införskaffas fler! Och det skulle vart ett par vita converse på bilden också, men fick inte plats - men det ska va med iallafall. Kan verkligen föreställa mig denna outfiten och den ska verkligen bäras av mej nån gång! Ska absolut beställa blusen, något av armbanden och diamantringen! Ni hittar allt + massa mer jag har lagt in på min lovebasket: http://lisaa-gylling.mylovebasket.com/

LALALALALALALALALALA

ful som stryk, tjocka armar, äckliga ögon, äcklig utväxt (gammal bild), äcklig hårfärg, äcklig hy, äckliga läppar,ful äcklig näsa, blä.

Tjenatjena! Har precis duschat, smörjt in mej oså. Nu sitter jag i sängen i husvagnen och skrattar åt riktigt meningslösa saker, ingen förstår sej på min humor haha! Men ja, är riktigt pigg men ska försöka chilla ner lite nu med massa vänneravsnitt, har ju börjat om på första säsongen nu eftersom tionde va slut.. Men ska blogga lite först!

120413

Hejsan gooodingar! Hann inte blogga när vi kom till husvagnen, va tvungen att platta håret och fixa till mig lite innan vi skulle åka bort till sparbankshallen och kolla på min låtsasbroders match! Sen stannade vi och kollade på Borås IBF (?) och snackade lite med Andreas oså - träffade några killar i min klass också så det va ju trevligt. Hehe så nu har vi kommit tillbaka och jag ska snart duscha! Imorgon blir det upp vid 8 för att åka och kolla på deras match som börjar halv tio, HEJA RSK VAFAN! Taggaaaaa! Nej nu är jag en tönt, hehe men får se om det blir mer update ikväll, antagligen blir det så men, hoppas ni får en trevlig fredagskväll!

fredagen den trettonde

Hehe inatt typ kl 3 såg jag att det va fredag den trettonde. Har liksom aldrig trott på att det typ är nån otursdag eller så, och fattar inte varför man typ har kommit på det? Men iallafall, blev skiträdd för tänkte på den där äckliga mördaren i fredag den trettonde-filmerna, haha trodde typ han stog i mitt rum och skulle döda mig :( blev skiträdd verkligen, haha sånt tönt är jag..

about meee

hittade den här!
UTSEENDE
[ ] Jag är kortare än 160cm. 
[xxxxxxxx] Ibland tycker jag att jag är ful.
[/ ] Jag har många ärr.
[ ] Jag blir lätt brun.
[/ ] Jag skulle vilja att mitt hår var av en annan färg.
[x ] Jag har vänner som aldrig har sett min naturliga hårfärg.
[] Jag har en tatuering/ar 
[x] Jag är osäker över mitt utseende.
[/] Jag skulle gå på plastikoperation om det var ofarligt och gratis.
[x] En helt okänd person har sagt att jag är snygg.
[ ] Jag har mer än två piercingar.
[] Jag har piercingar på andra ställen än i öronen. – 
[x ] Jag har fräknar.

FAMILJ
[x?] Jag har svurit åt mina föräldrar.
[/] Jag har rymt hemifrån.
[ ] Jag har blivit utslängd hemifrån.
[ ] Mina biologiska föräldrar är ihop.
[ ] Jag har ett syskon som är under ett år gammal.
[x] Jag vill ha barn nån dag.
[ ] Jag har barn.
[ ] Jag har mist ett barn.

SKOLA/JOBB
[x] Jag studerar.
[ ] Jag jobbar.
[x] Jag har somnat i skolan/på jobbet.
[/] Jag gör nästan alltid mina läxor.
[x] Jag har missat mer än en vecka av skolan.
[ ] Jag underkändes(eller avbröt) mer än en kurs i fjol.
[ ] Jag har stulit någonting från min skola/arbetsplats.
[ ] Jag har fått sparken.

SKAMLIGHETER
[x] Jag har sagt ”lol” i en riktig diskussion.
[ ] Jag börjar ännu också gråta av Disney filmer.
[xxxxx] Jag har fört konstiga grisljud när jag skrattat.
[x] Jag har gråtit av skratt.
[ x] Jag har limmat fast min hand i något.
[ ] Jag har skrattat tills någon form av dricka har kommit ut ur näsan.
[x] Mina byxor har gått sönder på en offentlig plats.

HÄLSA
[?] Mina tonciller har tagits bort.
[ ] Jag har suttit hos läkaren med en vän.
[ ?] Mina visdomständer har tagits bort.
[ ] Jag har genomgått en allvarlig operation.
[ ] Jag har haft vattkoppor.
[/] Jag har haft/har astma.

RESANDE
[x] Jag har kört/åkt mer än 300km på en dag.
[x] Jag har flugit.
[] Jag har varit i Thailand.
[ ] Jag har varit i Kina.
[x] Jag har varit i Sverige.
[? ] Jag har varit vid Haldefjäll.
[ ] Jag har varit i USA.
[ ] Jag har varit i Afrika.

ERFARENHETER
[] Jag har tappat bort mig i min hemstad.
[x] Jag har sett en fallande stjärna.
[ ] Jag har önskat då jag sett en fallande stjärna.
[x] Jag har varit på en offentlig plats i min pyjamas.
[x] Jag har tryckt på alla knappar i en hiss.
[x] Jag har sparkat en kille mellan benen.
[] Jag har flygit fallskärm.
[ ] Jag har gått ”skinny dipping”.
[x] Jag har lekt sanning eller konsekvens.
[ ] Jag har druckit en hel liter mjölk på en timme.
[Jag har vart i bilen som krockat] Jag har krockat en bil.
[x] Jag har fångat en snöflinga på min tunga.
[x] Jag har suttit på ett tak på natten.
[x] Jag har åkt taxi.
[ ] Jag har ätit sushi.

FÖRHÅLLANDEN
[x] Jag är singel.
[ ] Jag är i ett förhållande.
[ ] Jag är förlovad.
[ ] Jag är gift.
[ ] Jag har varit på en blind date.
[ ] Jag har blivit dumpad oftare än jag själv har varit den som dumpar.
[x] Jag saknar någon just nu.
[x] Jag är rädd för att bli övergiven. 
[] Jag har varit otrogen i ett "förhållande".
[ ] Jag har skiljt mig.
[x] Jag har varit kär i någon som inte var kär i mig.
[ ] Jag har sagt att jag älskade någon och ljugit.
[ ] Jag har sagt att jag inte älskade någon och ljugit.
[/] Jag har sparat något från ett gammalt förhållande.

SEXUALITET
[ ] Jag har varit förtjust i en person av samma kön.
[ ] Jag har varit förtjust i en lärare.
[] Jag har blivit kysst i regnet.
[x] Jag har kramat en till mig helt okänd person.
[] Jag har kysst en till mig helt okänd preson.

ÄRLIGHET
[x] Jag har gjort något som jag lovat någon annan att inte göra.
[x] Jag har gjort något som jag lovat mig själv att inte göra.
[x] Jag har smugit ut utan lov.
[x] Jag har ljugit om var jag är för mina föräldrar.
[x] Jag har en hemlighet som ingen vet.
[x] Jag har fuskat i ett spel.
[] Jag har struntat i ett prov.

DÅLIGA TIDER
[] Jag har druckit alkohol.
[] Jag dricker mig berusad mer än en gång i månaden.
[ ] Jag kan inte svälja hela tabletter. 
[ ] Jag har blivit diagnoserad med klinisk depression.
[ ] Jag tar mediciner mot depression.
[x] Jag har sovit en hel dag utan att ha behövt det.
[x ] Jag har gjort mig själv illa med avsikt. 
[x] Jag har vaknat gråtande.

DÖDEN
[x] Jag är rädd för att dö.
[x] Jag hatar begravningar
[ ] Jag har sett någon dö.
[] Någon nära till mig har försökt begå självmord.

RANDOM

[x] Jag svär ofta.
[/] Jag sjunger i duschen. 
[ ] Jag är en morgonperson.
[x] Jag tvinnar mitt hår mellan mina fingrar.
[x] Jag vet hur man skjuter. 
[ ?] Jag är kär i kärleken.
[x] Jag skrattar åt mina egna skämt.
[] Jag äter snabbmat varje vecka. 
[xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx] Jag är väldigt kittlig.
[xxxxx] Jag älskar mörk choklad.
[ ] Jag biter på mina naglar.
[ ] Jag spelar dataspel och/eller TV-spel.
[x] Jag är bra på att minnas ansikten.
[x] Jag är bra på att minnas namn.
[ ] Jag har ingen aning vad jag vill göra med resten av mitt liv.
[x] Mina svar är ärliga.


miami 2 ibiza

Hej, sitter i sängen just nu och blåser min systers hår medans hon sminkar sig, hehe lyssnar på miami 2 ibiza också, rubriken↑ hehe har skitbråttom nu, ska packa och så, men bloggar från vaberg sen!

varberg

hihi naw, så ful.. HAHAHA ASGARV

Godmorgon! Är så sjukt trött, kunde inte somna förrän runt 4 inatt? Haha dö, så drygt! Men ah, har precis sminkat mig lite och ska snart packa mina grejer, om jag orkar hehe. Ska ju somsagt till Varberg, hoppas verkligen att internetet funkar! Men ah, ett litet livstecken bara så hörs vi snart,puss.

dagens blogg hos Ida

Är med och tävlar hos söta Ida om att bli dagens blogg!
Var med du också!? Klicka HÄR eller på bilden för att komma till hennes tävling!

i need you

Tjeeena! Efter bigbrother gick jag och duschade, hårinpackning, raka benen+låren osv! Sen smörjde jag in mig med en supergod bodylotion, fräsch nu ;) hehe såg precis att det har gått över en timma sen det? Dryyyg. Men har precis lagt mej i sängen. Känner faktiskt inte alls för att sova, men ska sätta på vänner nu och se om jag blir trött, kanske blir att somna halv sju inatt igen haha? Btw, skulle ju skriva om morgondagens planer men glömde  helt bort det, men ah ska iallafall till Varberg, det är ju Varbergsspelen nu i helgen och vi ska kolla på min låtsasbror och min syster, så ja.. Har faktiskt inget mer att skriva nu, så vi hörs imorgon!

Mylovebasket!

Nu har jag skaffat en ny mylovebasket! Hade en innan men kommer inte ihåg mailen,lösen osv. Så skaffade en ny! Har inte lagt till så mycket än, men ändå några stycken riktigt snygga blusar,linnen,jeans osv! Så följ gärna mej där, ifall ni vill veta min klädstil osv. Tipsar även att skaffa en mylovebasket, det finns sjukt mycket snygga grejer, väskor,underkläder,jeans,tröjor,koftor,smycken,solglasögon och massa mer! Det finns så jäkla mycket snyggt och så får man in pengar osv!
http://lisaa-gylling.mylovebasket.com/

noodels!

Hej! Har precis kommit hem, gick ut och träffade Emilia en stund! Inte ätit nåt alls idag så nu fixar jag nudlar, så det blir vänner,loka&nudlar tills bigbrother börjar, awesome hehe! Men nu bubblar det över så måste dra, morgondagens planer osv kommer senare!

home

Hej! Kom precis hem, har tagit på mig mina mjukisbyxor och lagt mej i sängen, ska sätta på vänner nu och försöka sova lite, är så sjukt trött! Somnade vid 6-halv7 imorse, och så vaknade vi vid 10 för att Becka och Annie cpade, hahahahah. Försökte skriva ett inlägg hemma hos Julia imorse, men precis innan jag skulle publicera det försvann internetet och kunde inte ansluta igen. Skriver mer efter jag har sovit, puss! xoxo

p

ppartyyy

me and you, just us two

Haha herregud vad ful.
Hellooo! Sitter i soffan nu, snackar oså. Har kollat på fredag den trettonde och paranormal activity 3 (igen, hehe!), bigbrother, och nu småkollar vi lite på glee medans vi snackar. Snart ska vi kanske dra ut ett tag, annars blir det väl bara att chilla, får se om det blir mer inlägg sen, aja hejdå!

true

Äter du, är du tjock. Äter du inte, är du anorexia barn.
Dricker du, är du alkolist. Dricker du inte, är du feg.
Läser du böcker, är du nörd. Läser du inte, är du dum.
Om du röker, är du "cool". Röker du inte , är du en nolla.
Har du sex, är du en hora. Har du INTE sex, är du feg.
Använder du smink, är du fjortis. Använder du inte smink, är du ful.
Det är inte lätt att vara sig själv, i en värld full av perfektion.

Hos Julia!

Tjenatjena! Sitter hos Julia nu med Julia&Rebecka, sitter framför varsin dator mes skrillex på högsta och väntar på dom andra som kommer om 1 och en halv timme (?) haha men underhåller oss med att kolla på snygga killar och lyssna på fett go musik!

svar på tal!

svar: hehe, kom inte in på din blogg så svarar här istället! Nej, jag är inte brunett, är faktiskt blondie haha!

Långfredag

Lite sent men har man lovat bilder så har man!


förrätt till mig&sandra, ostsnäckor med skinka osv

förrät till mamma&dom, hummer

Celina och tyson, hehhe

Hahahahah plutt!





Fyra sista bilderna: efterrätt, hallon, glass och en liten söt mugg vaniljpannacotta.

tog inga bilder på huvudrätten men det va iaf oxfile oså.


jag har inga miljoner, men du vet vem jag är

HAAHAHAHHAHA DÖR! bjuder på den!
Godmorgon! Ställde alarmet på tio över nio, men snoozade bara hela tiden och vaknade för typ 20 minuter sen, hehe sköönt! Nu ska jag fixa mig osånt, sen blir det hem till Becka och sen drar vi till svaneholm för tjejkväll hos Julia, awesome! Men tar med datorn, så ska försöka uppdatera. Så jaa, kommer bilder snart, från långfredan osv.

VAD TYCKER NI?!

Måste ha eran hjälp! Funderar ju somsagt på att färga håret brunt till hösten (skulle gjort det dirr om jag inte va så jävla blek, hatar det!) så vill gärna höra eran åsikt!
FÄRGA DET BRUNT I HÖST?
ja/nej?
kommenteraaa!



dåligt redigerad bild, men man ser ju lite iaf..
HJÄLP MIG

ett snedsteg bort

ååh brunt hår!♥

Hej! Sitter just nu och kollar på Lyckan i LA samtidigt som jag sitter vid datorn, hehe. Sen blir det bigbrother och efter det duscha och sen ett antal vänneravsnitt, chillkväll! Imorgon blir det antagligen stan och sen hem till Julia med några brudar, sova där oså.. Mer om det imorgon!


oh boy, you're hotter than fire

asså sån sjuk bildbrist, riktigt gammal bild!
Hej! Har precis packat och snart blir det att åka till pappa. Ska inte göra något särskilt ikväll tror jag, blir mest att chilla oså, hehe.. Har verkligen inget mer att skriva just nu, men hörs senare!? Puss, xoxo

give me everything tonight

Förlåt att jag inte uppdaterade alls mer igår, va sjukt trött efter tjejkvällen så när jag kom hem blev det bigbrother, några vänneravsnitt och sen sova. Men hade iallafall superkul hemma hos Cristy, kollade på Paranormal Activity 3 (haha typ va skiträdd samtidigt som jag skrattade ihjäl mig, rekomenderar filmen iaf!), åt, va ute osvosv, älskar er tjejer! Idag har jag vart med Emilia&Jennie och nu har jag precis kommit hem, får se vad dagen har att erbjuda! Ska iallafall till pappa ikväll tror jag. Men hörs snart, xoxo

jag är med i dagens blogg!

Jag är med och tävlar om att bli dagens blogg hos finaste Juliah!
Va med ni också!? Klicka på bilden eller HÄR för att komma direkt till tävlingen!

fan.

Förlåt att headern aldrig kommer tillbaka, försöker hela tiden men den vill liksom inte visas. Ska verkligen fixa det! Fast kommer byta blogg inom kort.



småskit

Hej! Kom precis hem från stan, åkte in direkt efter jag kom från Varberg. Köpte en ring, korthållare, shampoo&balsam, lite såntdär småskit! Nu ska jag strax duscha och fixa mig för att senare bege mig mot Cristys filmkväll, kommer bli riktigt mysigt faktiskt! Lovar er bilder ikväll/imorgon. Ska ta lite dagensoutfit bilder nu och sen ikväll blir det kvällens outfit, så yes.. Bloggar mer strax! xoxo
TRESemmé - bäst!

stuff

Kopierad från Amanda (och jag har sett den på andra ställen med) har riktigt tråkigt och ni kanske vil veta något om mig? Let's go.


Namn:
Lisa Cecilia Gylling

Ålder: 12, fyller 13 om 8 månader och 21 dagar!

Längd: 1.67 kanske?

Sko-storlek: 39

Född: Borås

Bor: Viskafors

Gör just nu: sitter vid datorn i husvagnen och skriver detta, dricker loka!

 

Allmänna frågor.

Nämn tre bra egenskaper hos dig själv: glad, omtänksam.. , rolig kanske? Haha iofs förstår bara jag och mina vänner min sjukt dåliga humor.

Nämn tre mindre bra egenskaper hos dig själv: blir lätt irriterad, stör mig lätt på folk (typ attentionbitches) och kanske lite jobbig ibland,


Vad är du rädd för: pedofiler

Vad är du mest nöjd med hos dig själv: är igentligen inte nöjd med nåt med mig själv, men om man måste välja så.. hehe nej det finns inget.

Det roligaste jobbet du haft/har: har inget.

Har du körkort och egen bil: noo

När tar du ditt körkort: förhoppningsvis om ungefär 6 år!

När grät du senast: förra veckan tror jag

När skrattade du senast: nån minut sen

Vem åkte du bil med sist: Pappa,Kalle&Åsa

Vem åt du mat med sist: pappa&Åsa

Vem sov du hos sist: Alice

Vem sov hos dig sist: minnesförlust nu..

 

Vad var du rädd för när du var liten: massa

Vad ville du, som liten bli när du blev stor: Skådespelerska eller frisör!

Hur många gånger har du besökt ett sjukhus när du själv varit patient: Aldrig, stolt!

Värsta smärtan du råkat ut för: när mina föräldrar skildes.

Något som gjort dig riktigt glad i ditt liv: mina vänner, min hund, min familj/låtsasfamilj, min släkt

Någonting som gjort dig riktigt förbannad och ledsen någon gång i ditt liv: för många saker!

Har du någonsin sportat: dans, idrott&bad (som liten)

Någon du ser upp till: Juliah Strand

 

Vad finns alltid i din handväska: har aldrig väska, men fickor? Borste/spegel, kajal,foundation,foundationborste,lypsyl,parfym

Har du varit utomlands någon gång: Ja.

Vilken plats var finast: Turkiet&Mallorca!

Största stad/städer du varit i: Alanya tror jag är rätt stor eller?

Lite mer personliga frågor.

Har du någonsin tagit eller provat droger: noope

Snusat: nej

Druckit: jag har ju smakat och så, men inte druckit direkt nej

Har du piercing eller tatuering: öronen!

Hur ska en kille vara/se ut för att du ska falla pladask: Snäll, omtänksam, få mig att skratta, bry sig om mig, våga VISA kärlekk till mig för sina vänner, rolig, och snygg

Finaste komplimang du fått: vet inte

Har du sårat en kille riktigt ordentligt någon gång: Det hoppas jag inte

Har du blivit sårad av en kille riktigt ordentligt någon gång: JA.

Antingen-eller-frågor:

Storstad eller landet: Storstad, landet kan iof va skönt om man vill komma bort lite.

Hamburgare eller pizza: hamburgare tror jag

Kött eller fisk: Kött

Hund eller katt: Hund! Hatar katter, förutom små kattungar hehe.

Aftonbladet eller Expressen: haha who cares?

McDonalds eller MAX: donken!

Vin eller Öl: Inget av det

Charter- eller skidsemester: Charter

Sverige eller Utlandet: Utlandet

Sport eller nyheter: ingen aning haha

Hockey eller fotboll: fotboll

Ljushåriga eller mörkhåriga killar: spelar ingen roll, är han snygg så är han.

Sommar eller vinter: Sommar.

Vår eller höst: Vår

Flyg eller tåg: vetinte

Bil eller buss: Bil


eminem babe♥

''jag bryr mig inte om att du är svart, vit, hetero, bisexuell, bög, lesbisk, kort, lång, tjock, smal, rik eller fattig. Om du är trevlig mot mej, är jag trevlig mot dej. Så enkelt är det.''


svar till beatrice!

-ville inte bli större-

SVAR: Hehe jo, har en iPhone. Men tyvärr är den ju helt paj (eller rättare sagt,båda mina iPhones är sönder) så kom inte ihåg vad appen heter, men kollade igenom lite bilder jag gjort med appen och den heter Hair Color Booth. Kram!

brown

jag i brunt hår.

Nu blev jag sådär megasugen på att bli brunett! Tänkte ju färga det brunt, men fegade ut och blonderade det istället. Vilket jag också trivs med, men skulle vart roligt att testa något nytt. Som det på bilden? Om jag ska bli mörkhårig så är det ju lika bra att köra på och inte göra det typ orangebrunt. Tror det blir till hösten faktiskt!

usa converse

CONVERSE: INTERNETSIDA, 1306 SEK
Ojoj! Riktiga snyggingar. Velat ha USA converse ett tag, men sen tyckte jag att det va fult när det stog 'all star' med rött (som de gör på dom i butiker) men kollade runt på internet nu och såg dessa godingar! Det står all star med en usaflagga ''runt'' på både fram och baksida. Damn right!

skolavslutning

DRESS: NELLY.COM, 399 SEK
Tror faktiskt att om jag inte hittar någon annan, får detta bli min skolavslutningsklänning! Riktigt fin faktiskt, och ett bra pris. Denna klänning, med en enkel, kort,tunn cardigan och ett par snygga skor. Tror att jag kör på helt nya vita converse i år igen, alltid snyggt och klassiskt.

don't talk shit about me and then tell me that you love me

Hej finisar! Ursäktar den dåliga uppdateringen, internetet är ju riktigt dåligt här nere. Men har fått igång det nu, riktigt segt men bättre än inget! Iallafall så har jag inte gjort något särskilt, kollat på film och sånt. Ska försöka fixa några inlägg nu när internetet väl funkar, så ja, hoppas allt är bra med er så hörs vi snart!

New in.

Nån random affär,  149:-

Staddade vid en affär som hade lite allt möjligt på vägen hit - godis,kläder,underkläder,smink,tvapparater osvosv. Och där passade jag på att köpa denna! Kan verkligen inte säga att den gör sig rättvis på bild, men ni ska få se den på snart! Armarna är dock inte min smak, men det fixar jag men en snygg cardigan eller så, går ju ändå aldrig runt och visar mina armar, för tjocka hehe.

Framme

Framme i varberg nu! På vägen stannade vi på några ställen oså, iskallt ute men ändå mysigt. Nu ska jag läsa cosmo och försöka ladda upp lite bilder från gårdagen. Hoppas ni har en fin påskafton!

FRIDAY

Hej sötisar, hoppas allt är bra med er! Har precis fixat klart mej och ska snart ner till mormor, kameran hänger med så kommer bilder ikväll/imorgon, ha en grym långfredag!

dresses

Bara jag som letar som en galning efter skolavslutningkläder!? Letade redan i Januari hehe. Skolavslutningen är den enda gång på året som jag använder klänning (om inte nån gång när jag är utomlands) så då vill man såklart ha en riktigt fin! Tittar runt lite på olika hemsidor och så, får snart panik.
Dock är axelbanden inte så snygga..

sjätte april tvåtusentolv

Tjena snyggingar! Sitter just nu och lyssnar på musik,spotify och så. Ska snart städa mitt rum och packa väskan för Varberg imorgon! Så skriver mer senare, xoxo

damn, so sexy bitch

Tjena godingar! Dålig update, jag vet. Efter skolan firade jag in lovet med några godisbitar och lite vänneravsnitt, sen fixade jag mig smått och drog till gården med Annie, Sofie&Emilia kom en stund, Sen Jasmine&Julia S, vi va först på gården och sen kollade vi en stund på 95ornas innebandyträning, hände väldigt många pinsamma grejer är faktiskt..! Riktigt skönt med lov nu iallafall, behövs verkligen efter alla nationella och grejer, hehe! Nu ska jag fixa lite smoothie eller nåt, sen blir det bigbrother, några vänneravnitt, sen sova. Vi hörs med bilder och såntdär nice imorgon, ha en riktigt fin tordagskväll!
gammal, hehe känns som jag skriver det på varje inlägg, men ja..

bad

Ska snart dra ner till bowlinghallen, sen blir det gården och efter det bad med massa fina brudar! Som sagt kommer ja inte uppdater er innan senare ikväll, men ska försöka fixa något bra då, låter det bra!? ;) Nu ska jag packa lite oså. Har förövrigt vart en ganska bra dag i skolan, 2 sista lektionerna haha seriöst skrattade åt alltid, Jasmine sa hej och jag typ dog, min humor är bäst.. :)

VARBERG

Bild från Varberg 2011.
I helgen beger jag mig mot Varberg! Blir bara jag,pappa,Åsa&Kalle tror jag. Kommer bli riktigt kallt men ändå jättemysigt faktiskt. Men internetet där LAGGAR SOM FAN, så kommer inte blogga så mycket. Men så att ni vet det. Kommer ta med mig kameran och försöka ta lite fina bilder att lägga upp, varit så dålig på det de senaste ju.

bbbb

Tjatja! Har precis duchat efter en långis me vovven hehe. Nu ska jag läsa igenom lite bloggar, skriva något inlägg till och sen blir det bigbrother! Kanske lite uttjatat att jag skriver det varje kväll? Jaja, imon blir det bad och sånt, så kommer inte blogga förrän senare på kvällen, så ni vet. Ciao♥

tredje april tvåtusentolv

Tjenatjena! Inte orkat starta datorn förrän nu, hehe. Kollar just nu på bigbrother live och ska snart gå ut med tyson och det blir det duscha osvosv. Btw, är fett sur just nu. Min iPhone är sönder, min ''lånemobil'' blev helt fucked up idag, stängs av och sätts på hela tiden och sen helt plötsligt slutar touchen att fungera? Så måste ha en knappmobil nu tills jag får min nya iPhone, fml..

my favourit plaaaace bro

gammal bild, igen haha!
Tjena babes! Har duchat och packat upp mina grejer, nu väntar jag på att bigbrother ska börja och så. Ses imorgon!

OUTFIT

LINNE: H&M, SHORTS: GinaTricot, SKOR: H&M, RING: BILD FRÅN GOOGLE, ARMBAND: BILD LÅNAD FRÅN GOOGLE
En riktigt enkel men ändå snygg oufit till sommaren om jag får säga det själv! Trashade chorts, vanligt snyggt linne, ruskigt snygga skor, korsring och armband! Dock valde jag bara nått armband, hittade så sjukt snygga men bakgrunden var inte vit och då gick det inte att göra collaget hehe. Men något liknande sånthär ska jag köra på i sommar iallafall!

staan

bra bild osv..
Tjena! Efter skolan drog jag hem och packade sen åkte jag till stan med mormor&Sandra, skulle bara köpa ett par bikinitrosor eftersom jag bara köpte toppen i fredags! Sen åkte jag hem till mamma, har kollat lite vänner och cyklat på träningscykeln, har dock alldeles för ont i mina stackars knän, kan knappt gå faktiskt.. Så blev typ bara 15 minuter men det får duga helt enkelt. Nu ska jag kolla lite mer vänner, kanske gå ut och gå med hunden - får se hur mina knän är. Men ja, bloggat så otroligt dåligt sen typ - jag startade bloggen? Så ska försöka skriva mer idag, hörs sen!

ESILJ

Tjena godingar! Kollat på vänner hela dagen, samma som igår. Varit riktigt skönt med att slappa hela helge faktiskt!Till nåt hela annat - Sagt det flera gånger innan men säger det igen. Tror faktiskt att jag ska lägga ner bloggen, bara drygt, får inga kommentarer, statistiken suger och jag tänker bara på att jag måste uppdatera hela tiden. Dock är det här det ända stället jag kan lägga ut bilder osvosv, men ja vi får se. Nu ska jag fortsätta kolla och kanske äta lite, puss!

RSS 2.0